Ofta ställda frågor

Beställning och leverans: När kan jag förvänta mig min beställning?
Den genomsnittliga leveranstiden är 6-12 dagar. Detta beror på att våra produkter levereras till dig direkt från leverantören. På så sätt kan vi spara på lagrings- och transportkostnader och erbjuda produkterna till ett lägre pris än våra konkurrenter och ta hand om fraktkostnaderna.


Beställning och leverans: Den förväntade leveranstiden har gått ut, var är min beställning?
I 99 % av fallen levereras beställningarna inom den förväntade leveranstiden. Tyvärr kan en beställning ibland bli försenad i leveransprocessen.

Har du inte fått din beställning 3 dagar efter den förväntade leveranstiden? Kontakta oss då.


Beställning och leverans: Jag saknar några produkter i min beställning, hur är det möjligt?
Eftersom vi arbetar med olika leverantörer kan produkterna skickas separat från varandra. Om det saknas artiklar i din beställning får du dem vanligtvis efter 2-3 dagar.

Vi ber om ursäkt för besväret.


Beställning och leverans: Vilka är fraktkostnaderna?
Vi står för fraktkostnaderna för beställningen.

*Under vissa omständigheter ger vi bort ett antal artiklar GRATIS som en kampanj. För att täcka kostnaderna lite grann tar vi ut 6,95 euro i fraktkostnad för dessa.


Byten och returer: Jag är inte nöjd med min beställning, kan jag returnera den?
Ja, du kan returnera en beställning till oss inom 14 dagar utan att ange någon orsak.


Byten och returer: Jag vill returnera en vara, vad ska jag göra?
Om du inte är nöjd med din beställning kan du byta eller returnera den inom 14 dagar efter mottagandet. Produkterna ska returneras i ursprungligt skick och med etiketter och märken. Produkten får inte visa tecken på användning.

En returförsändelse måste alltid åtföljas av en Track & Trace-kod. Avsändaren är alltid ansvarig för försändelsen. När vi har tagit emot dina returnerade varor ser vi till att köpesumman krediteras ditt konto inom 14 dagar.

Vill du returnera din beställning? Skicka ett e-postmeddelande till info@tranabutik.com

Track & Trace: Track & Trace-koden visar ingen information, hur är detta möjligt?
Track & Trace-informationen är tillgänglig från och med det ögonblick då paketet har anlänt till postorderföretaget. Observera att det kan förekomma en viss fördröjning mellan dessa.