Byten och returer

Är du inte nöjd med din beställning? Vi är mycket ledsna och vill gärna höra vad vi kan göra för att göra dig nöjd.

Du kan returnera din beställning upp till 14 dagar och vi ser till att köpesumman krediteras ditt konto inom 5 arbetsdagar efter att vi mottagit returen.

* Observera: Om du returnerar beställningen 14 dagar efter mottagandet är vi inte skyldiga att återbetala hela beloppet.

Har artikeln kommit fram skadad? Kontakta oss innan du skickar tillbaka den. Tillsammans hittar vi gärna en lämplig lösning.


Lätt att returnera i 3 enkla steg

Steg 1: Kontakta vår kundtjänst via kontaktformuläret eller skicka ett e-postmeddelande till info@tranabutik.com och ange ditt ordernummer.

Steg 2: Skicka din beställning
Skicka varorna tillsammans med den ifyllda returblanketten till adressen på returblanketten. Se till att du förser paketet med en Track and Trace-kod. Som avsändare är du ansvarig och vi vill inte ha några missförstånd.

Steg 3: Ta emot köpesumman på ditt bankkonto
När vi har mottagit paketet ser vi till att köpesumman krediteras till ditt bankkonto inom 5 arbetsdagar.Visste du det?
Visste du att vi donerar våra returer till välgörenhet? Vi donerar leksakerna till välgörenhet: Stichting Werkgroep Een Aarde. De insamlade pengarna går till Nica-Friends. En organisation som ägnar sig åt att använda pengarna för ekonomiska och/eller materiella medel till förmån för barn från de lägsta samhällsklasserna i Nicaragua. Det kan handla om att renovera klassrum eller att bygga upp ytterligare anläggningar. Mer information om projektet finns här.